EN PERSONALERESTAURANT
DER samler mennesker

FÅ EN PERSONALERESTAURANT DER FOKUSERER PÅ MERE GRØNT

Skal vi overtage den daglig drift af jeres kantineløsning eller personalerestaurant, og skabe en unik løsning tilpasset jeres behov? 

Vi har gennem 30 år drevet personalerestauranter i hele Danmark, hvor vi specialiseret os i at lave magiske mundfulde, der giver smil på læben og brændstof til hjernen. Samtidig er vi bevidste om, at vi har et ansvar overfor omverdens, når vi sætter gryderne over kog. Det betyder, at vi er bevidste om vores brug af råvarer, lige såvel som hvem der er en del af vores medarbejderstab. 

Vores styrke er vores mangfoldige gruppe af talentfulde kokke, der hver dag får fri leg i køkkenet, så vi hver dag kan servere kærlig mad. Mad der knaser, er saftigt og sprødt. Den slags du spiser med god samvittighed.

europa kantiner vi soerger for

Vi sørger for

  • Sikker kantinedrift med fokus på relevante lovkrav til branchen
  • Ingen bekymring når det kommer til rekruttering af køkkenpersonale
  • Gode samhandelsaftaler og god økonomi
  • Ansvar for påkrævede besøg fra Fødevarestyrelsen og lign.
europakantiner

Det får I hos os

  • En kantineløsning tilpasset jeres behov
  • Det perfekte kokkehold der laver mad morgen, middag og aften
  • Én nem og enkelt digital appløsning
  • Min. 30% økologiske råvarer – og vi stræber efter langt mere
  • En samarbejdspartner der finder en løsning på alle slags opgaver

Ingen opgave
er for lille
eller for stor

Mad med kærlighed til små og store virksomheder

Vi laver mad til store som små virksomheder, som har brug for en fleksibel personalerestaurant, hvor der altid er tid til at løse en ny opgave. Lyder det som noget for jer?

Det siger vores kunder

Sådan kommer I
i gang

5 trin til en ny personalerestaurant

Vi inviterer på en madsnak i en af vores personalerestauranter, så I kan smage på en omgang kærlig mad lavet af vores kreative kokke.

Vi indgår i en dialog om, hvordan vi kan levere en skræddersyet personalerestaurant til jer.

Vi sikrer den bedste opstart på driften med hjælp fra hele vores team.

Vores samarbejde er vigtigt for os, og derfor vil I have vores direktør Helle som jeres sparringspartner gennem hele forløbet.

I samarbejde med jer udfører vi regelmæssige evalueringer, så vi kan udvikle vores partnerskab.

Digital ordrestyring og online betaling

Vi digitaliserer jeres kantine. Det betyder i praksis, at I kan betale og bestille jeres mad online, så det bliver så nemt som muligt.

Gennemsigtig og fleksibel personalerestaurant

Vi hjælper, når I bliver flere om bordet, eller bare har brug for en god kop kaffe. I kan altid regne med, at vi står klar med et 'ja tak'!

En samarbejdsaftale efter ønsker og behov

Vi vægter samarbejdet højt, så derfor fokuserer vores dialog på jeres behov, når vi skal skabe den rette personalerestaurant for jer.

Vi laver maden fra bunden og leverer på toppen

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny personalerestaurant leverandør, eller er I ved at etablere en ny personalerestaurant, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en kærlig middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner

Hos os mener vi, at kærlig mad samler mennesker

Det er netop det, vi stræber efter hver dag, når vores kokke sætter gang i gryderne. Det betyder, at vi fokuserer på at gøre en forskel for vores omverden både, hvad det angår mennesker, miljø og mad. Det resulteret i, at vi i praksis giver vores medarbejdere et godt fællesskab og muligheden for at udvikle sig gennem efteruddannelse, så vi hele tiden er opdateret inden for branchen. 

Samtidig er miljøet i fokus, fordi vi ved, at vi har et stort ansvar, når vi hver dag langer mad over disken. 

Vores kokke tager et ansvar for at lave mad, der mindsker madspild. Om det er guleroden, der både kan blancheres, steges, grilles og dampes, eller det handler om at tænke kreativt, når det kommer til brug af overskudsmad – så er vores kokke knivskarpe. Det er, når de har fri leg i køkkenet, at det bliver allerbedst. Kreativiteten er også med til at sikre, at vores gæster i kantinen altid får serveret kærlig mad. Mad der knaser, er saftigt og sprødt. Den slags du spiser med god samvittighed.

Vi gi’r en digital smagsprøve

Maden er vores ultimative energikilde. Det gælder, når vi ser, dufter og smager på den. Netop derfor skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten af frokosten. Det er vores grundregel – og det giver vi gerne et bevis på.

Få en digital smagsprøve på, hvad vi kan servere for jer, hvis I får en kantineløsning hos EUROPA Kantiner.