VORES LEVERANDØRER​

Vi har råvaren i fokus

Vores samarbejdspartnere er valgt ud fra samme devise, som vi selv arbejder. De har fokus på kerneopgaven: den enkelte råvare. Det er netop den passion, der er med til at brødføde vores fælles dedikation for at skabe en madoplevelse, der er helt speciel. Derfor lægger stor vægt på at udvælge de nicheleverandører, der har en passion for kerneråvaren. 

Om det er friskfanget fisk fra vores nordjyske fiskeleverandør, Tell Fisk, hvor der ikke er langt fra kutter til køkken, eller supernørderne fra Aurion, der i årevis ikke har været bange for at få jord på fingrene, når de graver sig ned i fremtidens mad: bælgfrugter og udvalgte kornsorter. 

Vi samarbejder med de små virksomheder, der har fat i essensen af råvaren – og dermed forstår, hvordan vi sammen kan udfolde kreativiteten fra jord til bord.

Økologi er en mærkesag

Vi har fokus på gode råvarer, høj kvalitet og økologi i højsædet. Det sikrer, at vi hver dag kan servere kærlig mad, du kan spise med god samvittighed. Vi fokuserer på, at vores leverandører prioriterer økologi, miljøvenlig emballage, samtidig med at de kan levere sæsonens råvarer. For vi ved, at det er vores indkøb af råvarer, der gør den største forskel, når vi gerne vil reducere vores CO2-aftryk.

Vi laver maden fra bunden
og leverer på toppen

madsnak europa kantiner