EN KANTINELØSNING
DER samler mennesker

Et holistisk syn på bæredygtighed

Det er ikke kun kantinens gæster og miljøet, vi tager hånd om. Hos os bliver man mødt af en mangfoldig arbejdsstyrke. Vi finder det rette match mellem opgave, talent og menneske, så vi kan hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Det giver os mulighed for at samle mennesker.

Vores holdning er, at vi ikke alle behøver ligne hinanden eller have de samme holdninger for at arbejde godt sammen. Vi plejer at sige, at vi har en mangfoldighed af enestående medarbejdere. Det har vist sig at være et godt grundlag til at hjælpe mennesker med at få en god vej ind på arbejdsmarkedet.

Som virksomhed ønsker vi at bidrage og tage et socialt ansvar for det omkringliggende samfund. Det har heldigvis vist sig at være en kæmpe gevinst – for både virksomhed og medarbejdere.

Ansvarlighed Europa kantiner

Sådan udviser vi ansvarlighed

Hos os bliver man mødt af en mangfoldig arbejdsstyrke

Vores medarbejdere er vores styrke. Derfor fokuserer vi på mennesket og dets talent, så vi finder det bedste match.

Vi giver overskudsmad nyt liv

Vi arbejder på at mindske madspild, og en del af vores indsats handler om at give liv til det mad, vi har i overskud i køkkenet.

Evaluering og udvikling af det grønne område

Vi er konstant i udvikling, når det kommer til vores brug af råvarer, og derfor sætter vi tid af til at evaluere løbende med jer.

Vi fokuserer på mere grønt og mindre kød

Vi ved, at det både er godt for os som mennesker og for vores klode, at vi gentænker vores brug af råvarer.

En arbejdsplads med fokus på læring

Vores medarbejdere bliver løbende tilbudt kurser, så vi kan holde os opdateret på de nyeste tendenser og krav i branchen.

Vi garanterer Fødevarestyrelsens Økologiske Spisemærke i bronze

I vores køkkener har vi som minimum 30% økologiske råvarer, men vi stræber hele tiden efter endnu mere.

Vi laver maden fra bunden og leverer på toppen

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en kærlig middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner

Bæredygtighed er en proces

Hos EUROPA Kantiner er vi bevidste om, at vi har en vigtig rolle i samfundet, når vi hver dag drifter vores kantiner og langer mad over disken.

Vi tror på, at frokostordningen skal mere end bare en måde at stille sulten på. Derfor fokuserer vi på at lave kærlig mad med sunde og nærende råvarer. Vi tror på, at maden skal smage godt samtidig med, at den er sund og næringsrig for både miljøet og menneskerne. Derfor tager vi ansvar, når vi udvælger vores leverandører på baggrund af deres kvalitet af råvarer og evne til at levere økologiske råvarer. Til dagligt fokuserer vores kokke på at reducere madspild, hver gang de udvælger ugens råvarer, så vi kan udnytte hver eneste elements egenskaber bedst muligt i ugens menu. 

Derudover tager vi et socialt ansvar over for de mennesker, der arbejder hos os. Vi mener, at alle vores medarbejdere skal have en god arbejdsplads og gode arbejdsforhold, hvorfor vi har et stort fokus på videreuddannelse i hver og en af vores kantiner. Samtidig tager vi del i at hjælpe dem, der er kommet skævt ind på arbejdsmarkedet. Hos os får de mulighed for at bruge deres talent og udvikle sig.

I EUROPA Kantiner tror vi på, at miljømæssig bevidsthed og socialt ansvar går hånd i hånd med en god kantineoplevelse. Vi er stolte af at skabe en kantineordning med sund og nærende mad samtidig med, at vi tager ansvar for vores medarbejdere, samfundet og miljøet.