et europa-kort af muligheder

Hos EUROPA Kantiner tilbyder vi ikke blot kantinedrift

Vi har også de perfekte mødelokaler i hjertet af København og Aarhus, og samtidig hjælper vi gerne med catering til jeres næste event – om det er privat eller erhvervsrelateret. Den vigtigste opgave for os er værtsskabet – for det er en del af EUROPAs DNA. Vi sørger for, at alt det praktiske spiller, så der er plads til, at I kan fokusere på at være sammen. 

KANTINEDRIFT

Vi leverer kærlig mad til jeres virksomhed. Vi er ikke bare udbydere, men samarbejdspartnere, der står for alt fra mødeforplejning til take-away til personalet, når dagen er ved at være omme. Vi skræddersyer et en ordning, der passer til netop jeres virksomhed. 

MØDELOKALER

Skal du holde møde eller andet arrangement for kolleger, samarbejdspartnere eller venner og familie, så kan vi hjælpe med en løsning til alt det praktiske. Du kan blandt andet leje vores smukke lokaler i hjertet af København eller i Brabrand ved Aarhus. 

EVENTS

Uanset om I er en virksomhed, der skal holde julefrokost, gå-hjem-møde, teambuilding, reception, eller du selv skal holde fest, fejre konfirmation eller andre mærkedage, kan vi hjælpe dig med hele pakken fra planlægning til personale.

Det siger vores kunder

Vi laver maden fra bunden og leverer på toppen

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en kærlig middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner

Hvem er vi?

Hos EUROPA Kantiner har vi mere end 30 års erfaring inden for kantinedrift. Vi hjælper med kantineordninger i alle afskygninger, om I skal have en ny frokostordning, have mad til julefrokosten, receptionen eller bare har brug for at leje et lokale i København eller Aarhus.

I vores kantine er det vigtigt, at vi langer en sund frokost over disken – og en god og sund frokostordning er meget mere end et utal af grøntsager, økologiske og gode råvarer. Vi arbejder holistisk med bæredygtighed, hvilket betyder, at vi også tager ansvar for både miljøet og menneskerne omkring os. Det er en rigtig kantine for os.  

Det betyder, at kokkene i vores kantiner fokuserer på at optimere vores brug af råvarer, så vi kan mindske madspild. Samtidig fokuserer vi på, at der er mere grønt og mindre kød på tallerkenen i hver og en af vores kantiner.

Et samarbejde med EUROPA Kantiner giver jeg mulighed for en frokostordning, hvor vi altid kan finde en løsning, når der hurtigt skal ændres i mødeforplejningen, take-away til aftenen og når der kommer flere om bordet til den daglige firmafrokost.

Vi søger altid nye kolleger til vores kokkehold, så du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål til et job i en af vores kantiner.