KANTINELØSNINGEN
MED DET KREATIVE KØKKEN

DU FÅR MEGET MERE END BARE EN KANTINE

Vi har gennem 30 år drevet kantiner i hele Danmark, haft 33 kantiner i vores hænder og serveret smagseksplosioner for over 15.000 glade gæster. Og den oplevelse kan vi også give dig!

Når du vælger EUROPA Kantiner, vælger du en kantineløsning i BALANCE. Vi skaber BALANCE i smag, sundhed, omtanke for klimaet, vores råvarevalg og, ikke mindst, for vores medarbejdere.  

Er du nysgerrig på, hvordan vores kulinariske profil, BALANCE, smager?

Mad fra EUROPA Kantiner

Vi sørger for

  • Sikker kantinedrift med fokus på relevante lovkrav til branchen
  • Ingen bekymring når det kommer til rekruttering af køkkenpersonale
  • En Europæer der er i tæt kontakt med jer
  • Gode samhandelsaftaler og god økonomi
  • Ansvar for påkrævede besøg fra Fødevarestyrelsen og lign.
Mad fra EUROPA Kantiner

Det får I hos os

  • Et kreativt køkken med BALANCE på menuen 
  • En kantineløsning tilpasset jeres behov
  • Det perfekte kokkehold der laver mad morgen, middag og aften
  • Én nem og enkelt digital appløsning
  • Min. 30% økologiske råvarer – og vi stræber efter langt mere
  • En samarbejdspartner der finder en løsning på alle slags opgaver

HVORDAN SER EN
MENU I BALANCE UD?

Smag på vores kulinariske profil

Vi ved, at BALANCE er vigtigt for dig, for jorden og vores medarbejdere. 

Derfor arbejder vi med vores kulinariske profil BALANCE, i alt vi gør. Når det kommer til smagen, vil du opleve balancen mellem det grønne og kødet, mellem det lokale og glokale, mellem hverdag og fest.

Til hverdag vil du komme til at smage på BALANCE gennem vores 8 elementer, der altid er på menuen.

Det siger vores kunder

Det gode værtskab
er altid inkluderet

Bliv mødt af smil af din europæer

Vi har altid en europæer tilknyttet vores lokationer, og nej, en europæer har hverken noget at gøre med geografi, etnicitet eller farven på et pas.

Det er en person der er bindeled mellem din virksomhed og os, så vi sikrer os, at fredagsbaren bliver arrangeret, og I får serveret det rigtige antal af vores Signatur desserter til jubilæet.

Sådan kommer I
i gang

5 trin til en ny kantine

Vi inviterer på en madsnak i en af vores kantiner, så I kan smage på en omgang kærlig mad lavet af vores kreative kokke.

Vi indgår i en dialog om, hvordan vi kan levere en skræddersyet kantineløsning til jer.

Vi sikrer den bedste opstart på kantinedriften med hjælp fra hele vores team.

Vores samarbejde er vigtigt for os, og derfor vil I have vores direktør Helle som jeres sparringspartner gennem hele forløbet.

I samarbejde med jer udfører vi regelmæssige evalueringer, så vi kan udvikle vores partnerskab.

Digital ordrestyring og online betaling

Vi digitaliserer jeres kantine. Det betyder i praksis, at I kan betale og bestille jeres mad online, så det bliver så nemt som muligt.

Gennemsigtig og fleksibel kantinedrift

Vi hjælper, når I bliver flere om bordet, eller bare har brug for en god kop kaffe. I kan altid regne med, at vi står klar med et 'ja tak'!

En samarbejdsaftale efter ønsker og behov

Vi vægter samarbejdet højt, så derfor fokuserer vores dialog på jeres behov, når vi skal skabe den rette kantineløsning for jer.

Mere end bare en frokost

Få en løsning til små som store virksomheder

Vi laver mad til store som små virksomheder, som har brug for en fleksibel kantineløsning, hvor der altid er tid til at løse en ny opgave.

Lyder det som noget for jer?

Vi laver maden fra bunden og leverer på toppen

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en kærlig middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen, direktør for EUROPA Kantiner

Hos os mener vi, at kærlig mad samler mennesker

Det er netop det, vi stræber efter hver dag, når vores kokke sætter gang i gryderne. Det betyder, at vi fokuserer på at gøre en forskel for vores omverden både, hvad det angår mennesker, miljø og mad. Det resulteret i, at vi i praksis giver vores medarbejdere et godt fællesskab og muligheden for at udvikle sig gennem efteruddannelse, så vi hele tiden er opdateret inden for branchen. 

Samtidig er miljøet i fokus, fordi vi ved, at vi har et stort ansvar, når vi hver dag langer mad over disken. 

Vores kokke tager et ansvar for at lave mad, der mindsker madspild. Om det er guleroden, der både kan blancheres, steges, grilles og dampes, eller det handler om at tænke kreativt, når det kommer til brug af overskudsmad – så er vores kokke knivskarpe. Det er, når de har fri leg i køkkenet, at det bliver allerbedst. Kreativiteten er også med til at sikre, at vores gæster i kantinen altid får serveret kærlig mad. Mad der knaser, er saftigt og sprødt. Den slags du spiser med god samvittighed.

Vi gi’r en digital smagsprøve

Maden er vores ultimative energikilde. Det gælder, når vi ser, dufter og smager på den. Netop derfor skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten af frokosten. Det er vores grundregel – og det giver vi gerne et bevis på.

Få en digital smagsprøve på, hvad vi kan servere for jer, hvis I får en kantineløsning hos EUROPA Kantiner.