Helle Andersen - Direktør EUROPA Kantiner

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en kærlig madoplevelse, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner

Vi laver maden fra bunden
og leverer på toppen

madsnak europa kantiner

Det siger vores kunder

Få en madsnak med EUROPA Kantiner

Efter 30 års erfaring i kantinebranchen, kan vi stolt notere drift af 33 kantiner i hele Danmark på CV’et, og over 15.000 mennesker har dagligt spist kærlig mad i vores kantiner. Samtidig har vi stået for udlejning af lokaler til fester og møder, catering til diverse arrangementer, firmafrokoster og meget mere.

Vi tager et ansvar for vores omverden. Derfor bruger vi tid og energi på at udvælge vores leverandører for, at vi sikrer os, at de lever op til vores høje standarder, hvad angår både økologi og kvalitetsråvarer. 

På den måde sikrer vi os, at vores gæster i kantinen får den bedste frokostordning og alt derudover, de kunne ønske sig. 

Tag fat i os, hvis du skal have en ny kantineordning med fokus på sund frokost for både miljø og mennesker, har brug for at leje lokaler i Aarhus eller København, eller vil have catering til julefrokosten, receptionen og de vigtige mærkedage. Hvad end du kan komme på af arrangementer, kan vi løse, så du ikke behøver at bøvle med det praktiske. Hold en velfortjent kaffepause i stedet!