Events hvor mennesker samles

Skab en oplevelse som gæsterne husker

Vi sørger for fest, møder og events til både virksomheder som private. Uanset om I skal holde sommerfest, julefrokost eller en reception, så er vi klar til at hjælpe med alt fra planlægning til personale. Vores team kan tilbyde alt fra vores kærlige mad, baristaer og vinsmagning til DJs og drinksskole. Vi kan med garanti skabe en oplevelse og god stemning ud over det sædvanlige.

Har du en idé, så hjælper vi med løsningen!

mad fra europa kantine 3

Teamcooking som teambuilding

Vores kokke elsker at lære fra sig. Med en skræddersyet kokkeskole i jeres køkken, kan jeres team få nogle hyggelige og lærerige timer sammen.

Med gastronomien i centrum kan vi lave forskellige forløb, der fx. bygges op omkring en sommerfest og målrettes ansatte, lederteam, kunder, leverandører eller private.

Kom med jeres idéer. I samråd med jer udarbejder vi en menu, og sammen tilbereder vi en middag og nyder den i fællesskab.

barista

Lær baristaens ædle kunst

Vær sammen om en smagsoplevelse på en uformel og spændende måde. Lad os arrangere et kaffekursus med plads til udvidelser såsom chokolade, øl eller vinsmagninger.

Vi inviterer vores baristaer til at vejlede smagningerne og sikre, at alle der har lyst til at lære at lave latte art.

Jeres arrangement kan afholdes i forbindelse med andre aktiviteter i jeres kantiner eller i vores kafferisteri og lokaler i København eller Aarhus.

EUROPA Kantiner Signatur dessert lavet af kaffe fra EUROPA Kaffe

Lancering og reception

Leder du efter uformelle rammer med god en atmosfære til workshops, kursus, gå-hjem-møde, produktlancering eller reception?

I vores lokaler i Århus og København har vi forskellige faciliteter og forplejning, der kan skræddersyes til dit event. Fx. sandwich, kaffe og kage, snacks, portionsanretninger eller buffet.

mad fra europa kantine 2

Firmafest og teamevent

Vi har været med til at bespise og afholde alt lige fra Oscar-fest med rød løber og bobler, til indianerfest med tipi i Dyrehaven og hele dyr på grill.

Vi kan levere kokke, baristaer, tjenere, bartendere, DJs osv., og dertil kan vi klare alt fra en 3-retters, til grillbuffet.

moedelokale aarhus

Barnedåb og konfirmation

Vi sørger for en dejlig dag med lækker mad og god service, der gør mærkedage til noget helt særligt.

Vi kan levere alt fra kagebord til klassisk 3-retters menu eller buffet.

Du kan blot læne dig tilbage og nyde at slippe ansvaret og holde festen hos os i København eller Aarhus. 

Events i hjertet af København og Aarhus

EUROPA Kantiner er den ultimative løsning, når det kommer til catering til events som DHL-stafet, andre kollegiale arrangementer og fejring af private mærkedage. Med vores erfaring og ekspertise inden for madlavning og catering, kan vi garantere, at din begivenhed bliver en succes.

Hos EUROPA Kantiner er vi stolte af vores evne til at levere catering i verdensklasse. Vi har en omfattende menu, der passer til alle slags begivenheder, og vi bruger kun de mest friske ingredienser i vores madlavning.

Vi forstår vigtigheden af at have en pålidelig cateringpartner til dine events, og det er derfor, at vi har investeret i de ultimative køkkenfaciliteter og køretøjer til at sikre, at vores mad altid leveres frisk og varm til dit event.

Vi har været med til at bespise og afholde alt lige fra Oscarfest med rød løber, kanapeer og bobler, til indianerfest med tipi i Dyrehaven og hele dyr på grill. Vi kan levere kokke, baristaer, tjenere, bartendere, dj og alt derimellem. Vi kan klare alt fra en god, enkel 3-retters menu, grill eller en ekstravagant menu med vine.

Du kan læne dig tilbage og nyde at slippe ansvaret og holde festen hos os i København eller Aarhus. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud.