Kok til Blixens

GÆSTFRI KANTINEKOK MED GRØNNE AMBITIONER

Hvis du er vores næste kok, så vil du garanteret hellere jonglere med knivsættet og lave bæredygtig mad fra bunden, end du vil skrive en jobansøgning og finpudse dit CV. Derfor har vi gjort det ultra nemt at søge – så hæng på et par linjer endnu, og se, om det her er jobbet, du drømmer om:

Vi søger en gudsbenådet kok til EUROPAs Kantiner i kontorhuset Blixens. En kok der smiler til alle og har faglige ambitioner med rå mængder grønt og masser af passion. En kok som kan være de brede skuldre i en profileret kantine med et godt team, men som alligevel holder fri kl. 14 og får en ordentlig løn. Det kunne da godt være dig, ikke?

I jobbet får du lov at være kok. Du får også 8 af de bedste kollegaer, en god stemning ved komfuret og højt til loftet. Du får familievenlige arbejdstider (6-14 mandag til fredag) og 300 lækkersultne frokostgæster. Du får ekstra løn, når du kører selskaber (ca. 1 x pr. måned). Du får en 100% professionel arbejdsplads med et stærkt gastronomisk koncept og overenskomstmæssige arbejdsvilkår – medmindre du er ekstra dygtig, for så tilbyder vi dig en løn, der kan matche talentet.

Sådan er din arbejdsplads:

Dit nye køkken finder du i Kontorhuset Blixens på Karen Blixens Boulevard 7 i Brabrand, som har en blæret arkitektur, rooftop festlokaler og orangeri på taget. I bygningen bor også Nærpoliti og Aarhus Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning. Vi driver kantine, café og selskabslokaler på adressen. Der er god offentlig transport og brede cykelstier til døren og der er gratis parkering og billig fitness til vores ansatte.

Sådan ser din arbejdsdag ud:

Du planlægger ugemenuer med et mål på 8% kød sammen med køkkenchef Tina.

  • Du forklarer køkkenassistent Faisal, hvad der skal snittes, koges og gøres.
  • Du steger, braiserer, flamberer og drysser med tang, før du portionsanretter.
  • Du laver innovativ mødeforplejning og smiler til frokostgæster og kollegaer.
  • Du griner sammen med Pia, mens hun fortæller dig om sin arbejdsprøvning.
  • Du fermenterer, sylter og glæder dig til at afprøve de økologiske kaffebønner fra Etiopien.

Sådan lyder din chef, når I har travlt:

“Det er sgu’ en fornøjelse, at du er kommet til! Tak, fordi du altid er til at regne med og tænker foran – lad os nu lige trække vejret inden vi går videre. Stærkt!”

Sådan er EUROPA Kantiner

  • Vi har 30 års erfaring med kantinedrift bl.a. for Stat og Kommuner.
  • Vi er en del af EUROPA 1989, som bl.a. driver café, eget kafferisteri og kantiner.
  • Vi har fokus på det gode værtskab, høj faglighed, socialt ansvar og sundt arbejdsmiljø.
  • Vi har i 2023 lanceret BALANCE som nyt gastronomisk koncept.


Søg jobbet senest 26. oktober:

Send en kort mail til Helle på jobs@europa1989.dk. Skriv ‘Kok til Blixens’ i emnefeltet.

Vi behøver faktisk hverken et CV eller en fornem ansøgning. Skriv et par linjer i mailen om, hvad du har arbejdet med, og hvad du gerne vil bidrage med hos os. Vedhæft måske et prale-foto af dit arbejde, eller send os linket til din Instagram. Så tager vi resten over en snak ved køkkenbordet. Vi vender tilbage inden for få dage, og indkalder til samtaler løbende for at kunne ansætte den rette med opstart hurtigst muligt.

Andre stillinger
Uopfordret ansøgning - ja tak!​

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du synes, at du og EUROPA kunne være et godt match. Vi søger løbende al slags køkkenpersonale samt elever og tjenere.

Kontaktperson
Helle Andersen - Direktør EUROPA Kantiner

Helle Andersen
Direktør

jobs@europa1989.dk