Skift nuværende kantineleverandør?

Få et kreativt køkken i huset

Har det kreative køkken forladt kantinen, og er frokosten blevet for kedelig? Og lyder et kantineskifte uoverskueligt?

Det behøver det ikke at være. Vi hjælper jer hele vejen!

Et nemt og overskueligt skift

Vi har flere gange taget over i et allerede-etableret køkken med både personale og udstyr. Derfor ved vi også, hvad det kræver. Vi har en klar procedure for, hvordan vi blandt andet sørger for, at jeres nuværende personale bliver overflyttet og onboardet, så de bliver en del af vores team. Vi kommer også gerne med nye kreative kræfter i form af køkkenpersonale, hvis I har brug for et nyt team i køkkenet. Og så kigger vi altid ind i, om vi kan optimere jeres kantine, så vi opnår det bedste workflow – både for personalet, men også så I får den bedste madoplevelse, når I sætter jer til frokostbordet.

Sådan starter vi op

Når I tager kontakt til os, tager vi en dialog om, hvad I har brug for, og så former vi det perfekte setup til jer. I får direkte kontakt til vores direktør, Helle, som hver dag arbejder med alt lige fra store til mindre kunder. Hun er derfor knivskarp til at forstå jeres behov, og hvordan vi kan skabe de bedste rammer for den perfekte frokostordning til jer.

Det administrative arbejde sørger vi (også) for

Når det kommer til reglementer, både hvad det angår fødevaresikkerhed, egenkontroller, arbejdsmiljø og ESG- og bæredygtighedsrapportering, så ligger ansvaret hos os. Vi sørger for, at alle reglementer og rapportering af disse bliver overholdt. For med mere end 30 år i branchen og flere end 33 kantiner på CV’et, er vi vant til at håndtere den administrative del lige så vel som den kreative del: det smagfulde køkken.

Økonomi

Vi ved, at økonomi ofte er en bekymring, når der skal skiftes kantineleverandør. Og nej, vi vil aldrig sige, at vi er de billigste, for kvalitet og pris hænger uløseligt sammen. Til gengæld har vi nogle gode aftaler gennem samhandel, og derfor får vi langt flere råvarer for pengene, som i sidste ende resulterer i kulinariske madoplevelser hos jer. Og så fokuserer vi generelt på at udnytte alle vores råvarer i køkkenet. Det gør, at vi både kan minimere madspild og skabe fantastiske madkreationer til jeres frokostbord.

I får en menu i BALANCE – hver dag

Når I får frokost fra os, får I vores kulinariske madkoncept, BALANCE. Det er skabt til jer, der savner en kantine med BALANCE i alt lige fra det kreative smagsindspark i hverdagen til det gode værtskab. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at en god frokost skal være i BALANCE. Her tænker vi både smag, råvarer og sundhed – både for jer og for kloden. Derfor har vi skabt 8 madelementer, der altid er på menuen, og som sikrer jer en frokost, der altid er i BALANCE. Læs mere om vores madkoncept, BALANCE.

Andre muligheder

Jeres første kantine?

I har ikke haft en kantine før, og vil gerne vide, hvordan det fungerer, hvis vi flytter ind hos jer.

Læs mere her

Outsourcing af intern kantine?

I ønsker ikke at stå med ansvaret for kantinen selv, så lad os fortælle om jeres muligheder hos os.

Læs mere her

Frokost til mellemstor virksomhed?

I synes måske ikke, at I er helt store nok til at have egen kantine, men I vil gerne have en sublim frokostordning.

Læs mere her

Det siger vores kunder

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en balanceret middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner