Outsourcing af intern kantine

Overlad jeres kantine til os

Overvejer I at outsource jeres kantine, så I ikke skal stå med medarbejderansvaret selv? Men vil I stadig gerne have en kantine, der er fleksibel og tilbyder mad morgen, middag, aften, til mødet, eventet og to-go?

Så har vi den perfekte kantineløsning til jer.

Sådan starter vi op

Måske I har et køkken og en kantine, der spiller til UG, måske I har brug for, at der bliver taget over og optimeret, både hvad det angår personale, udstyr og workflow. Måske I slet ikke har etableret et køkken endnu? Ligegyldig hvilken situation, I står i, kan vi hjælpe jer. 

Det er ikke noget nyt for os at overtage en kantine med køkken eller ej, og vi har derfor en klar procedure for vores fremgangsmåde. Vi overtager selvfølgelig personaleansvaret, og så står vi for det fremadrettede ansvar, hvad det angår rekruttering, sygdom, osv. – det er ude af jeres hænder.

Vi tager over på alt det, der tager tid, men I kommer ikke til at kunne mærke, at I har outsourcet jeres kantine. For vi kommer til at være en trofast samarbejdspartner, som I altid kan gå til. Har I brug for sparring eller blot en løsning på et kommende event, så henvend I jer bare til os.

Økonomi

Vi ved, at økonomi ofte er en bekymring. Og nej, vi vil aldrig sige, at vi er de billigste, for kvalitet og pris hænger uløseligt sammen. Til gengæld har vi nogle gode aftaler gennem samhandel, og derfor får vi langt flere råvarer for pengene, som i sidste ende resulterer i kulinariske madoplevelser hos jer. Og så fokuserer vi generelt på at udnytte alle vores råvarer i køkkenet. Det gør, at vi både kan minimere madspild og skabe fantastiske madkreationer til jeres frokostbord.

Det administrative arbejde sørger vi (også) for

Når det kommer til reglementer, både hvad det angår fødevaresikkerhed, egenkontroller, arbejdsmiljø og ESG- og bæredygtighedsrapportering, så ligger ansvaret hos os. Vi sørger for, at alle reglementer og rapportering af disse bliver overholdt. For med mere end 30 år i branchen og flere end 33 kantiner på CV’et, er vi vant til at håndtere den administrative del lige så vel som den kreative del: det smagfulde køkken.

I får en menu i BALANCE – hver dag

Når I får frokost fra os, får I vores kulinariske madkoncept, BALANCE. Det er skabt til jer, der savner en kantine med BALANCE i alt lige fra det kreative smagsindspark i hverdagen til det gode værtskab. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at en god frokost skal være i BALANCE. Her tænker vi både smag, råvarer og sundhed – både for jer og for kloden. Derfor har vi skabt 8 madelementer, der altid er på menuen, og som sikrer jer en frokost, der altid er i BALANCE. Læs mere om vores madkoncept, BALANCE.

Andre muligheder

Jeres første kantine?

I har ikke haft en kantine før, og vil gerne vide, hvordan det fungerer, hvis vi flytter ind hos jer.

Læs mere her

Skift nuværende kantineleverandør?

Måske I allerede har en kantineleverandør, som I overvejer at skifte ud? Bliv klogere på, hvordan det vil forløbe hos os.

Læs mere her

Frokost til mellemstor virksomhed?

I synes måske ikke, at I er helt store nok til at have egen kantine, men I vil gerne have en sublim frokostordning.

Læs mere her

Det siger vores kunder

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en balanceret middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner