Jeres første kantine?

Første gang med kantineordning

Drømmer I om, at I, på en almindelig hverdag, får serveret ”bao med pulled bananskræl og Grambogård kylling” og dertil ”EUROPAs forfriskende iste med marokkansk mynte og friske rabarber” on the side? Og vil I gerne have en kantine, der er fleksibel og tilbyder mad morgen, middag, aften, til mødet, eventet og to-go?

Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi flytter ind hos jer

Måske I har en kantine, der står klar til at komme i brug, måske I slet ikke har etableret et køkken endnu? Ligegyldig hvilken situation, I står i, kan vi hjælpe jer. Vi er nemlig vant til både at flytte ind med eget køkkengrej, lige så vel som vi også ofte gerne er sparringspartnere, når et kantineområde skal etableres helt fra bunden – både så personalet får en sublim madoplevelse, og så workflowet i køkkenet er udnyttet til fulde.

Når vi flytter ind, har vi sammensat et stærkt team af dygtige køkkenfolk, der sørger for, at I kan få alt lige fra en fantastisk frokostoplevelse til smagfulde aftenretter to-go, morgenmad, mødeforplejning eller noget helt tredje.

Sådan starter vi op

Når I tager kontakt til os, tager vi en dialog om, hvad I har brug for, og så former vi det perfekte setup til jer. I får direkte kontakt til vores direktør, Helle, som hver dag arbejder med alt lige fra store til mindre kunder. Hun er derfor knivskarp til at forstå jeres behov, og hvordan vi kan skabe de bedste rammer for den perfekte frokostordning til jer.

Det administrative arbejde sørger vi (også) for

Når det kommer til reglementer, både hvad det angår fødevaresikkerhed, egenkontroller, arbejdsmiljø og ESG- og bæredygtighedsrapportering, så ligger ansvaret hos os. Vi sørger for, at alle reglementer og rapportering af disse bliver overholdt. For med mere end 30 år i branchen og flere end 33 kantiner på CV’et, er vi vant til at håndtere den administrative del lige så vel som den kreative del: det smagfulde køkken.

I får en menu i BALANCE – hver dag

Når I får frokost fra os, får I vores kulinariske madkoncept, BALANCE. Det er skabt til jer, der savner en kantine med BALANCE i alt lige fra det kreative smagsindspark i hverdagen til det gode værtskab. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at en god frokost skal være i BALANCE. Her tænker vi både smag, råvarer og sundhed – både for jer og for kloden. Derfor har vi skabt 8 madelementer, der altid er på menuen, og som sikrer jer en frokost, der altid er i BALANCE. Læs mere om vores madkoncept, BALANCE.

Andre muligheder

Skift nuværende kantineleverandør?

Måske I allerede har en kantineleverandør, som I overvejer at skifte ud? Bliv klogere på, hvordan det vil forløbe hos os.

Læs mere her

Outsourcing af intern kantine?

I ønsker ikke at stå med ansvaret for kantinen selv, så lad os fortælle om jeres muligheder hos os.

Læs mere her

Frokost til mellemstor virksomhed?

I synes måske ikke, at I er helt store nok til at have egen kantine, men I vil gerne have en sublim frokostordning.

Læs mere her

Det siger vores kunder

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en balanceret middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner