Frokostordning til mellemstor virksomhed?

Den perfekte frokostordning 2.0

Er I der, hvor I savner at kunne sætte jer til bords og få en brandgod frokost, men tænker I også, at det ikke kan svare sig at have jeres egen kantine?

Så har vi det perfekte setup til jer.

Få en frokostordning 2.0

Vi leverer frokost til mellemstore virksomheder, som ikke har brug for et stort kantine-setup, men gerne vil have frokost, der dufter og smager af passion.

Det kræver ikke noget fra jeres side, for vi skal blot have et te-køkken til rådighed, hvor vi kan pynte dagens ”Bao med pulled bananskræl, Grambogård kylling og grov salsa på overskudsgrønt” og vi kan lune dagens nybagte ”Grove focaccia bagt på overskudsbrød med brændenældeolie og ramsløg”. Og så sørger vi både for at anrette og rydde op, så personalerestauranten står som et slikket bolsje, når I har forladt den.

Vi kommer ovenikøbet med en medarbejder, der hurtigt lærer jer at kende, som var det jeres egen kollega. Vi går nemlig op i at sørge for det gode værtskab, hvor frokosten er en oplevelse i sig selv, og det betyder, at vi på månedens temadag “GO HOT” ON HOT DOG DAY” pynter lidt ekstra op i jeres personalerestaurant, så vi kan fuldende dagens madoplevelse. Og hvis I en dag har brug for morgenmad, mødeforplejning eller andet godt til ganen, så finder vi en løsning.

Sådan starter vi op

Når I tager kontakt til os, tager vi en dialog om, hvad I har brug for, og så former vi det perfekte setup til jer. I får direkte kontakt til vores direktør, Helle, som hver dag arbejder med alt lige fra store til mindre kunder. Hun er derfor knivskarp til at forstå jeres behov, og hvordan vi kan skabe de bedste rammer for den perfekte frokostordning til jer.

Det administrative arbejde sørger vi (også) for

Når det kommer til reglementer, både hvad det angår fødevaresikkerhed, egenkontroller, arbejdsmiljø og ESG- og bæredygtighedsrapportering, så ligger ansvaret hos os. Vi sørger for, at alle reglementer og rapportering af disse bliver overholdt. For med mere end 30 år i branchen og flere end 33 kantiner på CV’et, er vi vant til at håndtere den administrative del lige så vel som den kreative del: det smagfulde køkken.

I får en menu i BALANCE – hver dag

Når I får frokost fra os, får I vores kulinariske madkoncept, BALANCE. Det er skabt til jer, der savner en kantine med BALANCE i alt lige fra det kreative smagsindspark i hverdagen til det gode værtskab. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at en god frokost skal være i BALANCE. Her tænker vi både smag, råvarer og sundhed – både for jer og for kloden. Derfor har vi skabt 8 madelementer, der altid er på menuen, og som sikrer jer en frokost, der altid er i BALANCE. Læs mere.

Andre muligheder

Jeres første kantine?

I har ikke haft en kantine før, og vil gerne vide, hvordan det fungerer, hvis vi flytter ind hos jer.

Læs mere her

Skift nuværende kantineleverandør?

Måske I allerede har en kantineleverandør, som I overvejer at skifte ud? Bliv klogere på, hvordan det vil forløbe hos os.

Læs mere her

Outsourcing af intern kantine?

I ønsker ikke at stå med ansvaret for kantinen selv, så lad os fortælle om jeres muligheder hos os.

Læs mere her

Det siger vores kunder

Er du frisk på en madsnak, der gør en forskel?

Overvejer I en ny kantineleverandør, eller er I ved at etablere en ny kantine, frokostordning eller café?

Så kan du booke et uforpligtende frokostmøde med os, hvor vi byder dig og fem af dine kolleger på en balanceret middag, så I kan smage på, hvad vi kan tilbyde jer.

Kærlig hilsen

Helle Andersen
Direktør, EUROPA Kantiner